Skip to content

Våra tjänster

Stopp i avloppet? - Vi löser alla stopp i Stockholms Län

Stadens spolservice i Stockholm ett dedikerat spolföretag med lång erfarenhet i avloppsbranschen. Vi tillhandahåller service för både små och stora projekt. Vår affärsidé har och kommer alltid vara att ge våra kunder snabb service vid akuta arbeten. Samt att underhålla och vårda våra kunders avloppssystem för att minimera kostnaderna på både kort och lång sikt.

Stopp i avloppet? - Stadens Spolservice AB

Stopp i avloppet?

Ett stopp i avloppet kan snabbt bli en riktig kostsam historia. - Dålig avrinning, kluckande ljud och dålig lukt kan vara tydliga varningssignaler på det börjar bli stopp. Vi löser ditt stopp i avloppet snabbt, enkelt och prisvärt.

underhallspolning

Förebyggande avloppsrensning

Precis som med mycket annat är inget avloppssystem underhållsfritt! Vi ser till att förebyggande vårda och underhålla ditt avlopp för optimerad livslängd. Du slipper även återkommande stopp, som kan bli förödande både för din bostad och din ekonomi.

rorinspektion

Rörinspektion

Lider ni av återkommande problem med avloppet? Nyfikna på skicket och den förväntade livslängden på ert avlopp? Då är en rörinspektion att rekommendera. Efter beställning skickar vi filmen/filmerna med smidig webblänk. Hittar vi problem i er ledningen dokumenterar vi det smidigt. Vi sammanfattar vi alltid en rekommenderad åtgärd tillsammans med tillhörande prisförslag.

Före och efter en Stamspolning i Stockholm - Stadens spolservice AB

Stamspolning för BRF

Vi är ett lyhört och pålitligt företag med god erfarenhet av stamspolning för bostadsrättsföreningen i Stockholm med omnejd. Vi har god erfarenhet av att hjälpa bostadsrättsföreningar med underhåll av stammar och rör. Vi sköter allt från nyckelhantering till informationen till dom boende. Vi lämnar även alltid garanti på det jobb vi utför.

restaurangspol

Underhållsspolning för t.ex restauranger

I t.ex en restaurang är det viktigt att den dagligen driften aldrig stannar upp. Problem med avloppssystemet blir ofta dyra och kan bli riktigt obehagligt för restaurangens gäster. Vi erbjuder underhållsspolning med fasta intervaller helt anpassat efter restaurangens behov.

villaspol

Villaspolning

Förebyggande underhållsspolning för villor och radhus minskar risken för kostsamma och förödande läckage. Vi spolar villor till fast pris och är alltid lyhörda gällande det olika behov som finns i just din fastighet. Vi avslutar alltid arbetet med att vidare spola ut samlingsledningen så långt från bostaden vi kan komma. Detta för att vi bryr oss på riktigt.

Problemfri Avloppsrensning i Stockholm | Stadens Spolservice AB

Avloppsrensning i Stockholm

Med en gedigen erfarenhet av avloppsrensning i Stockholm har vi stött på och löst alla typer av avloppsproblem. Våra kunniga tekniker har förmågan att identifiera och hantera allt från vanliga avloppsblockeringar till mer komplexa utmaningar.

Vi är redo att hjälpa dig med dina avloppsproblem

Inget problem är för stort eller för litet för oss på Stadens Spolservice.

Stadens Spolservice AB

Boka oss

Vi kontaktar dig efter bokning för tidsbokning.