Skip to content

Stopp i avloppet Huddinge

Stopp i avloppet i Huddinge

Har du stopp i avloppet och bor i Huddinge? Vi finns för att hjälpa dig! Varmt välkommen att kontakta oss – vi på Stadens Spolservice är det självklara valet i Huddinge om du fått problem med stopp i avloppet. Ring oss idag så kan vi snabbt vara på plats för att åtgärda ditt stopp i avloppet!

Stopp i avloppet i Huddinge - Huddinges lokala spolbil

Spolbil i Huddinge

Vi har all den teknik som idag behövs för att åtgärda stopp i avloppet. Våra moderna spolbilar är utrustade med modern teknik för att på ett effektivt och skonsamt sätt spola avlopp, stammar och rör i bostäder och fastigheter. Vi är snabbt på plats om du har fått problem!

Varför uppstår stopp i avloppet?

Stopp i avloppet kan vara en mycket frustrerande situation att hantera. Det kan bero på en mängd olika saker, till exempel att avloppsrören är igensatta av fett, olja eller liknande, eller att slam har byggts upp inuti avloppsröret. I Huddinge finns Stadens Spolservice AB som hanterar sådana situationer. De kan snabbt komma hem till dig och undersöka problemet, och snabbt hitta den bästa lösningen. De kan också ge dig råd om hur man bäst rengör avloppsrören och förhindrar att det händer igen i framtiden.

Våra tjänster

Vi erbjuder allt från spolning av akuta stopp, rörfilmning, underhåll och stamspolning av stammar och ledningar till:

  • privatpersoner
  • bostadsrättsföreningar
  • förvaltare av bostäder
  • fastighetsägare.

Stopp i avloppet? - Vi hjälper dig med alla typer av avloppsproblem

Vi är specialister på stopp i avloppet. Bor du i Huddinge och har fått stopp i ett avlopp så är vi det självklara valet. Oavsett om problemet är akut eller inte hjälper vi er att underhålla ert avlopp på absolut bästa sätt. Ett stopp i avloppet kan snabbt bli en riktigt kostsam historia. - Dålig avrinning, kluckande ljud och dålig lukt kan vara tydliga varningssignaler på det börjar bli stopp. Vi löser ditt stopp i avloppet snabbt och enkelt och prisvärt.

Kontakta Stadens Spolservice AB

Ring eller maila oss idag

Hör gärna av dig om du har några frågor. Kontakta oss gärna över e-post, telefon eller fyll i formuläret.

Kontaktinfo

Telefon

072-555 03 29

E-post

info@stadensspolservice.se

Adress

Tvillingarnas gata 321
136 63 Brandbergen

Företagsuppgifter

Stadens Spolservice AB
Org nr: 559362-1286
Godkänd för F-Skatt

👍🏻 Ansvarsförsäkring via Trygg Hansa

Stadens Spolservice AB

Boka oss

Vi kontaktar dig efter bokning för tidsbokning.