Skip to content

Stopp i avloppet - Stockholm

Stopp i avloppet? - Vi hjälper dig

Stopp i avloppet? Stopp och problem med avloppet kommer alltid olägligt. Ser man inte till att lösa problemet, kan det tyvärr bli en kostsam överraskning med dyra fuktskador som följd.

Vi finns för att hjälpa dig! Varmt välkommen att kontakta oss – vi på Stadens Spolservice är det självklara valet i Stockholm om du fått problem med stopp i avloppet. Ring oss idag så kan vi snabbt vara på plats för att åtgärda ditt stopp i avloppet!

Stopp i avloppet i Stockholm -Din lokala spolbil i Stockholm

Kompetent personal och avancerad utrustning

Vi har all den teknik som idag behövs för att åtgärda stopp i avloppet. Våra moderna spolbilar är utrustade med modern teknik för att på ett effektivt och skonsamt sätt spola avlopp, stammar och rör i bostäder och fastigheter. Vi är snabbt på plats om du har fått problem!

Stopp i avloppet – hör av dig till oss

Vi är specialister på stopp i avloppet. Bor du i Stockholm och har fått stopp i ett avlopp så är vi det självklara valet. Oavsett om problemet är akut eller inte hjälper vi er att underhålla ert avlopp på absolut bästa sätt. Ett stopp i avloppet kan snabbt bli en riktigt kostsam historia. - Dålig avrinning, kluckande ljud och dålig lukt kan vara tydliga varningssignaler på det börjar bli stopp. Vi löser ditt stopp i avloppet snabbt och enkelt och prisvärt.

Kontakta Stadens Spolservice AB

Ring eller maila oss idag

Hör gärna av dig om du har några frågor.
Kontakta oss gärna över e-post, telefon eller fyll i formuläret.

Kontaktinfo

Telefon

072-555 03 29

E-post

info@stadensspolservice.se

Adress

Tvillingarnas gata 321
136 63 Brandbergen

Företagsuppgifter

Stadens Spolservice AB
Org nr: 559362-1286
Godkänd för F-Skatt

👍🏻 Ansvarsförsäkring via Trygg Hansa

Stadens Spolservice AB

Boka oss

Vi kontaktar dig efter bokning för tidsbokning.